PGO Scooter forhandler

PGO scooter & knallert forhandler Danmark

Køhler Knallerter har Danmarks største udbud på PGO scooters & knallerter. Din PGO forhandler i Birkerød, i Nordsjællands området tæt på København – Danmark.

Modeller: PGO Hot 50, PGO Big Max, PGO G Max, PGO New Ligero & PGO PMX sport.

PGO blev grundlagt i 1964 som en af pionererne til at fremstille scootere i Taiwan. Gennem en teknisk samarbejde med ITALIEN Piaggio 1972-1982 og aldrig slutter hengivenhed til udvikling af ny teknologi og trendily design har PGO været at skabe en lang række populære scootere godt accepteret i hele verden.

FUN in life er PGO kerne filosofi. Siden 1988 er den første PGO blev introduceret til Europa, PGO bragte sjov og lykke til folk til i dag. Ved at indføre innovative ideer og nye koncept på vores produkter, PGO dedikere til at bringe sjovt at folks liv. Fra den indledende fase produkt af Vespa-type scootere, mellemste trin produkt af CVT-transmission scootere, indtil sidste fase produkt af quads og Buggy, PGO give vores ed til folk og fortsætte med at levere sjovt at folk livet for løbende kommende årtier.

The continuous focus on new technology and improve overall quality of the products is the way PGO manage our enterprise in this open and competitive market in the future.

Køhler Knallerter har Danmarks største udbud på PGO scooters & knallerter. Din PGO forhandler i Birkerød, i Nordsjællands området tæt på København – Danmark

Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.