Ive-Car el-kabinescooter

Er du på udkig efter en el-kabinescooter med smart design og masser af kraftoverskud – så kig her:

Med en Ive-Car el-kabinescooter kommer du både sikkert, hurtigt og komfortabelt frem. Kabinescooteren er en funktionel og smart lille scooter, der har flere fordele

til dig, der gerne vil have et godt alternativ til bilen, cyklen eller den klassiske scooter.

Du kan købe din nye el- kabinescooter her hos Køhler Knallerter. Hos os finder du flere forskellige typer, der adskiller sig på både fart og rækkevidde, så der er helt sikkert en kabinescooter, der også møder dine behov.

Oplad Ive-Car el-kabinescooter fra enhver 220V stikkontakt

Hvad er en Ive-Car el-kabinescooter?

En Ive-Car el-kabinescooter har en sikker og overdækket kabine. Køretøjet er udstyret med en stærk elmotor, der giver dig en rigtig god driftsøkonomi. Dertil har scooteren hele tre hjul, der sikrer god stabilitet på vejene – og som også er skridsikker i regn og slud.

Kom sikkert og tørskoet frem

En klar fordel ved at eje en Ive-Car el-kabinescooter er, at du ikke skal tage højde for vejret, inden du klæder dig på. Du kan snildt lade både regntøj og gummistøvler blive i skabet. Du sidder nemlig trygt og afskærmet fra både vind og vejr inde i din behagelige kabine.

Derfor ankommer du altid tørskoet i din nye el-kabinescooter, og skal du langt, så er kabinens sæde heldigvis rart og behageligt at sidde på i timevis.

Kabinescooter med forskellige rækkevidde

Med en Ive-Car el-kabinescooter får du masser af fleksibilitet. Ganske vist kommer du ikke udenom at skulle oplade den en gang imellem, men scooterens store lithium batteri giver dig en rækkevidde på helt op til 109 km pr opladning og længere levetid, sammenlignet med et traditionelt bly batteri. Derfor har du rig mulighed for at komme rundt til diverse aktiviteter – også selvom du bor uden for byen. 

Hvis dit behov ligger langt under de 100 kilometers rækkevidde, kan du spare penge ved at vælge en model med et mindre batteri:

De forskellige modeller står til forskellige priser, så du kan vælge en kabinescooter, der passer til netop dit budget og dine behov.

Miljøvenlig og støjsvag

Når du kører i en el-kabinescooter, kører du ”grønt”, og med sin støjsvage elmotor undgår du også at forstyrre dine naboer. Elmotoren udleder nemlig hverken støj eller os.

Derfor er en Ive-Car el-kabinescooter et miljørigtigt valg, der både er godt for klimaet og for luftkvaliteten i byen.

 

Bestil prøvetur

Kontakt os på +45 30 56 50 00 for at bestille en prøvetur

Kørekort, alder og hastighed

Har du et kørekort til enten personbil eller motorcykel, så må du køre den hurtigste Ive-Car el-kabinescooter med en hastighed på 45 km/t.

Hvis du ikke har kørekort, men er over 18, må du betjene Ive-Car el-kabinescooteren, der kan køre op til 30 km/t.

Er du under 18, men over 15, må du køre på en Ive-Car el-kabinescooter med et helt normalt scooterkørekort.

Las mere her, om kørekortregler for el-kabinescooter

Inviter en ven med

Hvis du har børn eller gode venner, der gerne vil med på tur, så er en Ive-Car el-kabinescooter et godt valg. Kabinen indeholder nemlig en ekstra siddeplads, så du kan hente dit barn fra institution eller tage på familiebesøg med din partner uden at opleve pladsmangel.

På ivecar.dk kan du finde mere information om modeller, ekstraudstyr samt guides om kørekortsregler m.m.

Ive-Car importeres i Danmark af Thomas Møller Pedersen. ApS, som importerer flere forskellige typer elektriske køretøjer fra nogle af de mest eftertragtede producenter. Disse kan naturligvis også købes via Køhler Knallerter. – Se flere el-køretøjer på tmp.dk