MQI elscooter Blue

NIU el-scootere og el-løbehjul

Vil du gerne køre på el, og skal det være super nemt at oplade – så kig hér:

Med en NIU el-scooter og el-løbehjul kan du faktisk få det hele. Det topsmarte brand NIU har knækket koden til, hvordan man forener smart og innovativ teknologi med praktisk og effektiv transport.

NIU er et kinesisk brand, der har taget markedet for el-scootere og el-løbehjul op på det næste niveau. Med deres innovative tilgang til design og teknologi får du et køretøj, der ikke alene har et stilrent og lækkert design, men også har smarte egenskaber, der gør det utroligt praktisk at bruge i hverdagen.

NIU KQi3 el-løbehjul

Perfekt til bykørsel

Hvis du hver dag skal fra A til B inde i byen, er det afgørende at finde en komfortabel og effektiv transportform. I bil, bus og taxa kan man ikke undgå at sidde fast i trafikken i myldretiden, og måske går det alligevel for langsomt på en cykel.

Netop derfor er NIU’s el-scooter eller el-løbehjul et tiltrækkende alternativ. Du får både fart og fleksibilitet, idet du har muligheden for at komme nemt igennem byens tætte trafik.

Og med NIU’s konkurrencedygtige priser er det ingen overraskelse, hvorfor NIU el-scootere og el-løbehjul er populære valg.

Bestil prøvetur

Kontakt os på +45 30 56 50 00 for at bestille en prøvetur

NIU NQi Sport el-scooter

Stærk motor og smart batteri

Et særligt kendetegn ved både NIU el-scooter og et NIU el-løbehjul er deres stærke motor, som er fra det tyske brand Bosch. Elmotoren giver dig grøn transport, og så er den også lydløs. Derfor kan du med god samvittighed suse omkring i byen, uden at bekymre dig om forurening fra både støj og brændselsmotorer.

Derudover er både el-scooteren og el-løbehjulet udstyret med et stærkt batteri, der giver en lang rækkevidde mellem hver opladning.

Dog slipper du ikke udenom at skulle oplade batteriet, men NIU har gjort det smart for dig. Med udtageligt batteri får du friheden til at nå alle dine aftaler, samtidig med du altid er klar til den næste køretur. Batteriet kan du tage med dig, når du når din destination, og du kan oplade det på kontoret, på uddannelsesinstitutionen eller på caféen.

NIU smart app, find appen på google play eller app store (NIU e-scooter)

NIU-app’en: Forbind din smartphone og scooter

Derudover har NIU-elscootere en integreret USB-port, så du kan oplade dine devices mens du kører. Du kan også forbinde din smartphone til scooteren via den smarte NIU app. Med NIU e-scooter-app’en får du adgang til en masse unikke features så som kørestatistikker og påmindelser om servicetjek.

Derudover er der også GPS-sporing og eget alarmsystem via app’en, der registrerer uautoriserede bevægelser på din scooter.

Når du har forbundet din NIU el-scooter med app’en på din smartphone, kan du altså:

  • Få påmindelser om servicetjek
  • Få påmindelser om lavt batteri
  • Se data som eksempelvis kørestatistikker
  • Finde din scooter med GPS-sporing
  • Slå alarmfunktionen til, og standse motoren

 

Modeller

 

 

På niu-danmark.dk kan du finde mere information om modeller, ekstraudstyr samt guides om kørekortsregler m.m.

NIU importeres i Danmark af Thomas Møller Pedersen. ApS, som importerer flere forskellige typer elektriske køretøjer fra nogle af de mest eftertragtede producenter. Disse kan naturligvis også købes via Køhler Knallerter, din el-scooter forhandler i Danmark. – Se flere el-køretøjer på tmp.dk