Talaria Sting off road el knallert – find den her

Er du vild med fart og spænding? Kan du ikke få nok af adrenalin, der suser gennem kroppen? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du det nyeste inden for elektriske dirtbikes, nemlig Talaria Sting off road el knallert. Med den maskine under dig, løber du ikke tør for off road eventyr lige foreløbig. 

En off road el knallert er ideel til dig, der gerne vil opleve spændingen og glæden ved at køre off road, men samtidig gerne vil køre på el frem for benzin. Denne off road el knallert giver dig det bedste af de to verdener: Ren køreglæde på ren energi. 

En off road el knallert er nem og behagelig at køre på

Med en god hydraulisk affjedring er du sikret mod stød fra både små og store huller på din vej. Disse stød absorberes yderst effektivt på Talaria Sting off road el knallert. Det betyder, at den er både nem og behagelig at køre på selv i høj fart hen over et ujævnt kuperet terræn. 

Off road el knallerten er skabt til kuperede terræner såsom bakker, marker, skove og enduro spor. Den er lavet med en letvægtsramme i CAD design, der sikrer både god hastighed og komfort. 

Lynhurtig acceleration

Med Talaria Sting off road el knallerten er din indre fartdjævel i ekstase. Den kraftige elektriske motor på 6000 watt sikrer en lynhurtig acceleration, når du træder på speederen. Samtidig er affjedring, stel og bremser fint optimerede og afstemte, så du føler dig hurtigt godt tilpas på off road el knallerten. Selv ved stående kørsel sikrer den veltilpassede ergonomi og tyngdekraft en behagelig og sikker oplevelse. Dette mærker du tydeligt, så snart du skal runde et skarpt sving i høj fart, hvor du kommer helt ned at ligge. Sikkerheden er således i top. 

Hvor må man køre sin off road el knallert? 

Talaria Sting kan i Danmark køres som tre varianter:

Som lille el knallert kan Talaria Sting køres af 15-årige med knallert kørekort, eller folk uden kørekort, som er født før januar 1995. færdsel vil være på cykelstier.

Som stor el knallert skal Talaria Sting køres med bil- eller motorcykelkørekort på vejen med max 45 km/t.

Som off-road model er skabt til høje hastigheder (tophastigheden lyder på hele 75 – 80 km/t), er det ikke lovligt at køre på den på offentligt tilgængelige veje. Knallerten er udelukkende beregnet til indrettede stier eller trails og til off road brug. Vi anbefaler, at du i stedet fokuserer på at udvikle dine teknikker og balance på de snørklede og teknisk svære enduro spor, der er beregnet dertil. 

Off road el knallerten kommer med en god og stabil 60V 38Ah lithium-ion batteripakke på 2,28 kWh, der nemt kan udskiftes på få sekunder. Det kraftige batteri sikrer en rækkevidde på op til 100 km ved kørsel på 25 km/t. Du kan med andre ord komme ganske vidt omkring på en enkelt opladning. 

Prøvekør en off road el knallert

Det kan være svært at forestille sig det adrenalinsus der kan gå gennem kroppen, når du med 75 km/t kører hen over et kuperet terræn, der konstant byder på nye udfordringer. Det kræver, at du kan tænke hurtigt, og at du er i nogenlunde god fysisk form. Derfor tilbyder vi naturligvis, at du kan komme og prøvekøre vores off road el knallert, så du kan se, om den er noget for dig inden du beslutter dig for at købe. 

Ring til os på +45 30 56 50 00 for at bestille en prøvetur.

tmp.dk/talaria kan du finde mere information om modeller, ekstraudstyr samt guides om kørekortsregler m.m.

Talaria importeres i Danmark af Thomas Møller Pedersen. ApS, som importerer flere forskellige typer elektriske køretøjer fra nogle af de mest eftertragtede producenter. Disse kan naturligvis også købes via Køhler Knallerter, din el-knallert forhandler i Danmark. – Se flere el-køretøjer på tmp.dk